تأثیر عوامل محیطی بر کمیت و کیفیت اسانس اکوتیپ های مختلف آویشن برگ نیزه ای (Thymus lancifolius Celak) در رویشگاهای استان همدان
بررسی برخی عوامل موثر بر تولید شیرابه آنغوزه (مطالعه موردی: رویشگاه گزستان شهرستان اردکان واقع در استان یزد)
پتانسیل گیاهان Halocnemum strobilaceum، Nitraria schoberi و Suaeda aegyptiaca بهعنوان منبع روغن خوراکی، مراتع حوض سلطان قم
بررسی اثرگذاری خشکسالی بر پوششگیاهی و تبخیر و تعرق با استفاده از تصاویر سنجنده مودیس (مطالعه موردی استان تهران)
تهیه نقشه واحدهای اکولوژیک گیاهی جهت کمی سازی خدمات اکوسیستم (ترسیب کربن) در مراتع نیمه استپی استان چهار محال و بختیاری
استفاده از مدلسازی اجماعی جهت پیشبینی توزیع گونهای آنغوزه(Ferula assa-foetida L.) ، در بخشهایی از جنوب ایران
بررسی برخی صفات فیتوشیمیایی و مورفولوژیکی گیاه دارویی علف مار گچدوست (Cleome quinquenervia Boiss.) در مراتع شهرستان داراب